utorok 24. septembra 2013

Bločková Lotéria ako vyhrať ?

Bločková Lotéria ako vyhrať ?



Kto môže vyhrať každý občan ktorý dovršil 18 rokov stačí nakúpiť nad 1 euro mať bloček z pokladnice ktorý nieje starší ako da mesiace.Bloček nemal by byť vystavený skôr ako 1 septembra.
stačí vyplniť DKP 16 - 17 miestny kod.
dátum nákupu.
čas nákupu.
celková suma platenej ceny.
Výhercom Národnej bločkovej lotérie je hrač,ktorý sa preukáže potvrdením o registrácii v hre s registračným kodom zhodným s vyžrebovaním.
V prvej šance sa dá vyhrať 10x Po 10 000eur.
Zrebovanie sa uskutoční vždy pondelok každých 14 dní.
Druhá šanca ponúka 8 vecných výhier a 8 penažných výhier.žrebovanie sa uskutoční každých 28 dní.


No a kdeje ten návod ako vyhrať ?
Samozrejme žiadny návod ako vyhrať v bločkovej lotérií není.Táto lotéria je však signál že už nieje odkial brať dalšie peniaze do štátneho rozpočtu.Tak ostáva zvýšiť dane alebo znížiť krátenie dph.Je to ten lepší krok ako zvýšiť dane no je to len predzvesť toho že sa za zavedú dalšie dane alebo zvýšia tie terajšie. Samozrejme v tak rozkradnutej štátnej pokladnici ako je tá slovenská je bločková lotéria len dočasné riešenie.Po zime možno šibačkách si vychutnáme vyššiu daň.



Pre tých čo to nepochopili môžu zavolať na infolinku tiposu 18177 a požiadať ich či by vám nedali nejaký ten podarúnok.Spraviť 1000 nákupov nad 1 euro nech predavačky porazí. 2000 nákupov vám šancu ešte zlepší, šancu na pobyt v liečebných domoch ako je v Pezinku.Našporiť bločky a predať ich bláznovi.
Zaujímavú stranku som našiel kde sa píše toto

Bločková lotéria je štátom organizovaná lotéria / súťaž, do ktorej sa môže zapojiť ten, kto má bloček z registračnej pokladne za nákup tovaru alebo služieb u obchodníka na Slovensku. Údaje z bločka prepíše na tiket v spoločnosti TIPOS a každé dva týžne sa vylosuje 10 výhercov finančných cien do hodnoty 18tis. EUR. Lotéria má motivovať občanov pýtať si od obchodníkov bločky a tým znížovať daňové úniky obchodníkov. Aká je však pravda?
Štát zaplatí milióny EUR za nový software (pravdepodobne spoločnosti SAP) na losovanie bločkov z registračných pokladní.
Investigatívna novinárska sieť GINN už dlhší čas monitoruje ľudí z prostredia lotérie bločkov z registračných pokladní.



Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára